Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Διοργάνωση διεθνούς φιλικού πρωταθλήματος Softball στο Κιβέρι (εικόνες)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές φιλικό πρωτάθλημα softball στο Κιβέρι Άργους, ένα από τα ελάχιστα τουρνουά σε πανελλαδικό ...


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές φιλικό πρωτάθλημα softball στο Κιβέρι Άργους, ένα από τα ελάχιστα τουρνουά σε πανελλαδικό επίπεδο. Την ευθύνη της διοργάνωσης καθώς και της προπόνησης των τοπικών ομάδων έφερε ο ταμίας του AHEPA Chapter HJ28 “Jim Londos”, Ιωάννης Καρκαλάτος.

Το πρωτάθλημα διεξήχθει στο Δ.Α.Κ. Κιβερίου κατά το τριήμερο 26-28 Ιουλίου 2024. Παρά το γεγονός ότι το άθλημα του softball δεν χαίρει ιδιαίτερης αναγνωρισιμότητας στην Ελλάδα, στη διοργάνωση συμμετείχαν οι ελληνικές ομάδες του Ηρακλή (U14 και U8), του Ερμή Κιβερίου και των Butterflies. Επιπλέον, στο πρωτάθλημα συμμετείχε η ομάδα των Redcoats U14 από το Gozo της Μάλτας. Οι φιλοξενούμενοι από το νησιωτικό κρατίδιο φιλοξενήθηκαν σε τοπικά καταλύματα, γεύτηκαν εδέσματα του αργολικού κάμπου ενώ επισκέφθηκαν και σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Μετά το πέρας της αθλητικής διοργάνωσης ο κ. Καρκαλάτος απηύθυνε ευχαριστήριους λόγους προς τους γονείς των αθλητών, προς τις φιλοξενούμενες ομάδες, την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, τις τοπικές αρχές και φυσικά προς τους αθλητές που συμμετείχαν. Ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η διοργάνωση επισφραγίστηκε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο του AHEPA Chapter HJ28 “Jim Londos κ. Βασιλό Νικόλαο ο οποίος συνεχάρει τον κ. Καρκαλάτο και όλους όσους ασχολήθηκαν με την εν λόγω διοργάνωση ενώ επισήμανε τη σημασία της παιδείας και του αθλητισμού πως η AHEPA προωθεί και στηρίζει αυτές τις δράσεις.

Για το Δ.Σ. του Τμήματος HJ28

Ο Πρόεδρος                      Ο Γραμματέας
Βασιλός Νικόλαος          Μακρής Νικόλαος

 Πηγή ahepahellas.org