Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Epidavros Action 2024 (εικόνες)

  Η Επίδαυρος είναι και επίσημα πλέον στον αθλοτουριστικό χάρτη της χώρας με έναν αγώνα θεσμό. Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών έδωσαν τον π...

 

Η Επίδαυρος είναι και επίσημα πλέον στον αθλοτουριστικό χάρτη της χώρας με έναν αγώνα θεσμό. Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών έδωσαν τον παλμό και έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στον τερματισμό με επιτυχία σε μια ιστορική περιοχή με πολλές δυνατότητες!

Η μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών είναι η απαρχή της επιτυχίας τέτοιων αγώνων!

Είμαστε ευγνώμονες που κάθε χρόνο αυξάνονται και αποδεικνύουν την επίδραση του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία. Το στοίχημα της ασφάλειας σε στεριά και θάλασσα κερδίζεται με τη συμμετοχή αυτών των ανθρώπων.

Η ξεχωριστή αλληλεπίδραση αθλητών και εθελοντών δείχνει ότι το συγκεκριμένο γεγονός φεύγει από το επίπεδο του αθλητισμού μόνο και δημιουργεί ένα διήμερο γιορτής, κεφιού και πολιτισμού.

Ως γεγονός έχει αρχίσει να ωφελεί οικονομικά πλέον όχι μόνο την Αρχαία Επίδαυρο αλλά και συνολικά το Δήμο Επιδαύρου και είναι σημαντική η στήριξη που δέχεται από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Όλοι οι επίσημοι φορείς συνεργάζονται αρμονικά για να διασφαλίσουν ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο αθλητικό γεγονός.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, την Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων, την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας – Α.Τ. Επιδαύρου, το Λιμενικό Σώμα – Λ.Σ. Αρχαίας Επιδαύρου, το ΕΚΑΒ - Τομέα Ναυπλίου, το Σώμα Σαμαρειτών – Διασωστών -Ναυαγοσωστών Ναυπλίου και την Ελληνική Ομάδα διάσωσης, όλους τους χορηγούς – επιχειρηματίες της περιοχής μας και όχι μόνο, για την άρτια υποστήριξη στην διοργάνωση !

Τέλος, αλλά πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε την εταιρεία Why- not με την οποία συνδιοργανώνουμε τα επιτυχημένα αθλητικά μας events με πολύ κόπο αλλά και μεράκι !!!

Δελτίο Τύπου