Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΚΚΕ Αργολίδας | «Έφυγε» ο σύντροφος Παναγιώτης Κουκάκης

Με μεγάλη θλίψη, η ΚΟΒ Άργους και η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ αποχαιρετούμε το σύντροφο μας Παναγιώτη Κουκάκη, που έφυγε σήμερα α...


Με μεγάλη θλίψη, η ΚΟΒ Άργους και η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ αποχαιρετούμε το σύντροφο μας Παναγιώτη Κουκάκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή δίνοντας μια πολύχρονη και παλικαρίσια μα άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Η πολύχρονη ασθένειά του και τα σοβαρά προβλήματα υγείας δεν τον κούρασαν ποτέ. Ίσα ίσα που έπαιρνε δύναμη και σε κάθε μάχη ξανάβγαινε νικητής αντιμετωπίζοντας το θάνατο με θάρρος…

Έδρασε με αυταπάρνηση και μαχητικότητα από όποιο πόστο του ζητήθηκε. Το αποτύπωμα του είναι βαθύ και η δυναμικότητά του ξεχωριστή στη Νέα Κίο και στην ευρύτερη περιοχή. Στο πρόσωπο του Τάκη ο απλός εργάτης, ο επαγγελματίας, ο συνταξιούχος της περιοχής ξεχώριζε τις αρετές των κομμουνιστών.

Ο σύντροφος Τάκης, τίμησε επάξια τον τίτλο του μέλους του Κόμματος μέχρι τέλους. Η θύμησή του θα μας συντροφεύει στους καθημερινούς αγώνες. Το παράδειγμα του θα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που ακολούθησε, στην πάλη μας για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού μας, για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του, στη σύζυγο του Ανθή και στην κόρη του Τατιάνα, που τόσα χρόνια στάθηκαν ακούραστα δίπλα του και τον φρόντισαν, καθώς και στους οικείους του.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16/9, στις 17.00 στη Νέα Κίο, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης.