Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Π. Ψυχογυιός: Μια μέρα που γιόρταζε η πόλη του Άργους βρέθηκαν κάποιοι να καταγγείλουν για ηχορύπανση τους διοργανωτές

  Η πόλη του Άργους χθες ΔΟΥΛΕΨΕ. Και για όσους γνωρίζουν τι γίνεται στην καθημερινότητα της πόλης, αυτό δεν είναι αυτονόητο ούτε συμβαίνει ...

 


Η πόλη του Άργους χθες ΔΟΥΛΕΨΕ. Και για όσους γνωρίζουν τι γίνεται στην καθημερινότητα της πόλης, αυτό δεν είναι αυτονόητο ούτε συμβαίνει καθημερινά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς του εμπορικού κόσμου και της εστίασης της πόλης, και κινήσεων όπως η χθεσινή της Λευκής Νύχτας που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια.
Σε μια πόλη που έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα στην εμπορικότητα της και προσπαθεί να βρει τρόπους να ορθοποδήσει , η σύμπνοια σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις από φορείς,επιχειρήσεις και πολίτες θα πρέπει να θεωρείτε αυτονόητη . 

Φτάνει μόνο αυτό; Φυσικά και όχι.. Είναι όμως μια μεγάλη ανάσα !
Είναι απορίας άξιο λοιπόν που μια μέρα που γιόρταζε η πόλη του Άργους και ο κόσμος είχε ξεχυθεί και ενίσχυσε τα πολύπαθα εμπορικά μαγαζιά της πόλης και την εστίαση , βρέθηκαν κάποιοι να καταγγείλουν για ηχορύπανση τους διοργανωτές με αποτέλεσμα εν τέλει να συλληφθούν. 

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο απ’ ότι γνωρίζω πανελλαδικά , την στιγμή που γίνονται ανάλογες δράσεις σε όλες της πόλης της Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία για τον εμπορικό κόσμο.
Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει, είναι πως αυτές οι μέρες θα γίνουν περισσότερες ,πως θα σχεδιάσουμε ανάλογες δράσεις που θα γεμίσουν ακόμα περισσότερες μέρες τα μαγαζιά της πόλης, για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ορθοποδήσουν, και κατ΄ επέκταση και όλη η πόλη να ξαναγίνει πόλος έλξης. 

Η λογική του να αμαυρώνουμε τα πάντα συνεχώς, είναι λογική κοντόφθαλμη και καταδικάζει την πόλη σε μαρασμό διαρκείας.

Παναγιώτης Ψυχογυιός