Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναύπλιο: Λήγει η προθεσμία έκδοσης - ανανέωσης καρτών στάθμευσης μονίμου κατοίκου

Στις 31/10 λήγει η προθεσμία έκδοσης-ανανέωσης καρτών στάθμευσης μονίμου κατοίκου στο Δήμο Ναυπλιέων Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για ...


Στις 31/10 λήγει η προθεσμία έκδοσης-ανανέωσης καρτών στάθμευσης μονίμου κατοίκου στο Δήμο Ναυπλιέων

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τους κατοίκους της παλιάς πόλης του Ναυπλίου της δημοτικής κοινότητας του δήμου Ναυπλιέων, οι οποίοι επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα στάθμευσης. Η προθεσμία που έδωσε το δημοτικό συμβούλιο προς τους δημότες λήγει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 και ακολούθως παύει η ισχύς των προηγούμενων καρτών.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου οι προϋποθέσεις χορήγησης ειδικού σήματος για στάθμευση εντός της περιοχής ελέγχου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου , είναι οι ακόλουθες:

Δικαίωμα στάθμευσης έχουν οι ιδιοκτήτριες-ες οχημάτων που είναι μόνιμοι κάτοικοι της οικιστικής περιοχής που έχει οριοθετηθεί ως ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1. Αίτηση έκδοσης αυτοκόλλητου στάθμευσης μόνιμου κατοίκου.
2. Ε1 τελευταίου έτους (εκτύπωση όλων των σελίδων με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία) με το οποίο ταυτοποιείται η κύρια κατοικία αν είναι ιδιόκτητη, ή αν είναι παραχωρημένη.
3. Ε9 όπου δηλώνεται το ακίνητο κύριας κατοικίας όταν πρόκειται για ιδιόκτητο ή μισθωτήριο συμβόλαιο σε ισχύ αν πρόκειται για μισθωμένη κατοικία (εκτύπωση από την εφαρμογή TAXISnet) (Απόφαση Α.Α.Δ.Ε.-Υπ.Αριθ. Α.1139- ΦΕΚ2269/Β/13-06-2020).
4. Σε περίπτωση φιλοξενίας (μεταξύ γονέων και παιδιών και μεταξύ αδελφών) επιπρόσθετα προσκομίζεται, με το Ε1 του φιλοξενούμενου, το Ε1 και το Ε9 του φιλοξενούντα, με τα οποία αποδεικνύεται η ίδια κύρια κατοικία εντός των ορίων της αντίστοιχης Κοινότητας ή της καθορισμένης ζώνης για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.
5. Σε περίπτωση δωρεάν παραχώρησης του ακινήτου προσκομίζεται το Ε1 του αιτούντος και επιπρόσθετα το Ε2 και το Ε9 του ιδιοκτήτη του ακινήτου που παραχωρεί το ακίνητο.
6. Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ (φωτοτυπία).
7. Άδεια κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ. (φωτοτυπία).*
8. Άδεια οδήγησης (δίπλωμα) σε ισχύ (ελληνικό, ευρωπαϊκού τύπου ή διεθνές σε φωτοτυπία).
9. Τελευταίος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος, όπου βεβαιώνεται το οικιακό τιμολόγιο (φωτοτυπία).