Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας απέκτησε τον Χρήστο Γκολφινόπουλο

    Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Γκολφινόπουλος ανήκει επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25...

 

 

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Γκολφινόπουλος ανήκει επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Ο νέος μας παίκτης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (15/9), στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betosson.

Ο Χρήστος Γκολφινόπουλος γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1996 στην Αθήνα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει πολλές παραστάσεις από παιχνίδια στα εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας παίξει και αντίπαλος της ΑΕ Ερμιονίδας. Πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν (2023-24) με τη φανέλα της Ρόδου, ενώ το πρώτο μισό αγωνίστηκε στον Βύζαντα Μεγάρων, ομάδες που συμμετείχαν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην καριέρα του έχει παίξει, ακόμα, σε Φωστήρα (Football League), Ηλιούπολη (Γ’ Εθνική), ΑΠΟ Κερατσινίου (Γ’ Εθνική), Εθνικό Πειραιώς (Γ’ Εθνική), Άγιο Ιερόθεο (Γ’ Εθνική), Άρη Πετρόπουλης (Α’ ΕΠΣ Αθηνών), Ήφαιστο Περιστερίου (Α’ ΕΠΣ Αθηνών).

Ο Χρήστος Γκολφινόπουλος υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για την ένταξή του στην ΑΕ Ερμιονίδας:

«Απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο, είδα αυτά που είχα διαπιστώσει και ως αντίπαλος της ΑΕ Ερμιονίδας. Μια οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, με τους ανθρώπους της να είναι κοντά στα τμήματά της. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ, ώστε να έχουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο στους αγωνιστικούς χώρους και έτσι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, αλλά και για να φτιαχτεί ένα σύνολο παικτών, στο οποίο θα μπορεί η ΑΕ Ερμιονίδας να στηριχτεί τα επόμενα χρόνια. Βλέπετε, η σύλλογος έχει και νέα παιδιά στο ρόστερ του.

Μας παρέχονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες, στόχος μας είναι η καθημερινή μας βελτίωση σε όλους τους τομείς. Με το οικογενειακό κλίμα να είναι μεγάλο “όπλο” της ομάδας. Θέλουμε οι φίλοι του συλλόγου να είναι κοντά μας. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου».

Χρήστο Γκολφινόπουλε, καλώς όρισες, επίσημα, στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.

www.ermionidafc.gr