Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ανδρέας Πουλάς : Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ να ανατείλει ξανά!

Το ΠΑΣΟΚ φέτος κλείνει 50 χρόνια προσφοράς, μάχης και αδιάκοπου αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και πρόοδο, με στόχο τη μεταμόρ...

Το ΠΑΣΟΚ φέτος κλείνει 50 χρόνια προσφοράς, μάχης και αδιάκοπου αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και πρόοδο, με στόχο τη μεταμόρφωση της χώρας σε ένα δυναμικό, σύγχρονο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι η παράταξη που δόνησε όσο καμία άλλη την καρδιά των Ελλήνων, διότι έφερε στο προσκήνιο την «άλλη» περιθωριοποιημένη Ελλάδα, διότι έκανε πράξη κοινωνικά αιτήματα δεκαετιών και διότι τόλμησε να μειώσει τα κοινωνικά και οικονομικά χάσματα δημιουργώντας μία μεγάλη μεσαία τάξη, που διεκδικεί και απαιτεί ισότητα, ισονομία, ευημερία, λαϊκή κυριαρχία, ισχυρό κράτος και εθνική υπερηφάνεια.

Το πέρασμα του χρόνου απέδειξε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι η υπεύθυνη και αξιόπιστη πολιτική δύναμη που αντέχει στα δύσκολα και μπορεί να αντιπαρατεθεί στα ίσα και να κερδίσει στην κάλπη τον φυσικό της αντίπαλο: τις πολιτικές δυνάμεις που εκφράζουν την συντήρηση, την ολιγαρχία και τις ταξικές διακρίσεις.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, μας αφορά όλους. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και μοιρολατρικά να αποδεχόμαστε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Γι’ αυτό σήμερα περισσότερο από ποτέ, το ΠΑΣΟΚ είναι απαραίτητο να δώσει την ελπίδα, την έμπνευση και το όραμα που έχουν χαθεί και να φέρει στο δημόσιο διάλογο εκείνες τις πολιτικές που ωφελούν τους πολλούς και βοηθούν την κοινωνία να ανασυνταχθεί και να βρει τις αρχές και τις αξίες της.

Το ΠΑΣΟΚ είναι 50 χρόνια παρόν για να σηκώνει την σημαία της Ελλάδας ψηλά!

Είναι ώρα λοιπόν, να ανατείλει ο ήλιος του ξανά για το καλό της πατρίδας.

Ανδρέας Πουλάς
Βουλευτής Ν. Αργολίδας
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ