Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνος από τον Αριστέα Άργους στον Αστέρα Τρίπολης

Όλη η οικογένεια της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Κωστάκη για την μετεγραφή του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ...

Όλη η οικογένεια της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Κωστάκη για την μετεγραφή του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα αγωνίζεται με την Κ15 στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE.

O Κωνσταντίνος  γεννήθηκε στις 14-12-2010 έχει ύψος 183cm, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ σε ηλικία 10 ετών με προπονητή τον Νίκο Κωστόπουλο και σε ηλικία 12 ετών έβγαλε το πρώτο του δελτίο.

Ήταν μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας.

Με τον ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ10,Κ12,Κ14 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδας και σε τουρνουά σε όλη  την Ελλάδα.

Τη χρονιά 2023-2024 αγωνίστηκε με τον ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ στο διεθνές τουρνουά ELITE NEON CUP 2024 που διεξήχθη στην Αθήνα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Κ14 του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ και προπονητή το Νίκο Κωστόπουλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας.

Την ιδία χρονιά με την μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Αργολίδας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα επιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Κωστάκη που είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α εθνικής κατηγορίας

Η ακαδημία του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ευχαριστεί τον υπεύθυνο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χρήστο Νικολάου κ και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Δουβίκα για την άριστη συνεργασία και την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 Σύσσωμη η οικογένεια της ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ εύχεται στον Κωνσταντίνο ολόψυχα  να έχει υγεία,να εκπληρώσει το όνειρό του και θα βρίσκεται δίπλα του σε κάθε βήμα.