Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στην ΑΕ Ερμιονίδας ο Κωνσταντίνος Καρδάμης

Η ΑΕ Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Κωνσταντίνος Καρδάμης ανήκει επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου μας για τ...


Η ΑΕ Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Κωνσταντίνος Καρδάμης ανήκει επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο νέος μας παίκτης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (15/9), στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και έφτασε η ώρα να… συστηθεί με κάθε επισημότητα στους φιλάθλους μας!

Ο Κωνσταντίνος Καρδάμης γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000 στην Αθήνα. Στο βιογραφικό του έχει καταγράψει ματς από παιχνίδια στα εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας παίξει και αντίπαλος της ΑΕ Ερμιονίδας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24) έγινε μέλος του Βύζαντα Μεγάρων, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν (2023-24) φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου, ομάδες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 24χρονος αμυντικός ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Ατρόμητου και στη συνέχεια, σε μικρή ηλικία, πήρε παιχνίδια στον Φοίνικα Περιστερίου (β’ κατηγορία ΕΠΣΑ). Ακολούθως βρέθηκε στον Άρη Πετρούπολης, παίζοντας στην α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ, ενώ αγωνίστηκε και στον Ηρακλή Ελευσίνας (α’ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ). Από το 2020-21 έπαιξε, ακόμα, σε ΑΠΟ Κερατσίνι και Άγιο Ιερόθεο, σύλλογοι που πήραν μέρος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Κωνσταντίνος Καρδάμης υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα «σελίδα» στην καριέρα του:

«Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας που είμαστε μέλη της. Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει γράψει ξεχωριστή πορεία στα εθνικά πρωταθλήματα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο η εικόνα μας να είναι αντάξια του ονόματος που φέρει ο σύλλογος.

Ο στόχος είναι ένας και θα μοχθήσουμε για να έχουμε το πρόσωπο που πρέπει στους αγωνιστικούς χώρους, με τη θέληση που υπάρχει λόγω και της νεανικότητας του ρόστερ. Προσωπικά θα τα δώσω όλα για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Θέλουμε τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα και οι φίλαθλοί μας είναι σημαντικό κομμάτι της ΑΕ Ερμιονίδας».

Κωνσταντίνε Καρδάμη, καλώς όρισες, επίσημα, στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.

ermionidafc.gr