Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κων/νος Μάκαρης: Ζητούμε από τον Δήμαρχο να αποπέμψει τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ

  Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός τραγικού γεγονότος στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου το οποίο καταδεικνύει την έλλειψη διοίκησης στην Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχ...

 


Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός τραγικού γεγονότος στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου το οποίο καταδεικνύει την έλλειψη διοίκησης στην Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης.
Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» είχαμε επισημάνει τα κακώς κείμενα στην ΔΕΥΑΝ θέτοντας ερωτήσεις μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια χωρίς όμως να παίρνουμε απαντήσεις.

Είχαμε εκφράσει επίσης, την ανησυχία μας σε όσα συμβαίνουν στην Επιχείρηση και είχαμε ζητήσει από τον Δήμαρχο κ. Ορφανό να πάρει θέση εμπράκτως, πράγμα το οποίο δεν έκανε.

Σήμερα λοιπόν. ο κ. Ορφανός "θερίζει ότι έχει σπείρει".

Απαξίωση της Επιχείρησης από την Διοίκηση και εργαζομένους που δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αυτή.

Φαίνεται ότι, η πολυσυζητημένη απευθείας ανάθεση των 240.000 ευρώ έχει οδηγήσει στα άκρα την Διοίκηση με τους εργαζόμενους και έχει φέρει στα πρόθυρα της διάλυσης την επιχείρηση.
Μίας επιχείρησης που ταλανίζεται από χρόνιες παθογένειες στις οποίες έχει προστεθεί και η "φαγωμάρα" μελών και εργαζομένων.

Εμείς ως παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και ο επικεφαλής μας Κωνσταντίνος Μάκαρης, καταδικάζουμε απερίφραστα το σημερινό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Δωρή και ζητούμε από τον Δήμαρχο έστω και σήμερα να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποπέμψει τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ απομακρύνοντάς τον και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κωνσταντίνος Μάκαρης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων