Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στο προπονητικό επιτελείο του Παναργειακού BC η Τόνια Δανούση

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Τόνια Δανούση συμφώνησε με τη Διοίκηση των Λύκων και φέτος θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο του Παν...



Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Τόνια Δανούση συμφώνησε με τη Διοίκηση των Λύκων και φέτος θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο του Παναργειακού BC.

Η Τόνια έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Δαλαμανάρα.

Με μεγάλη καριέρα σαν παίκτρια, έχει πανηγυρίσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος με τον Πανιώνιο Γ.Σ. και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, οι Εσπερίδες και ο Σπόρτιγκ.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στους Δαναούς Άργους για το πρωτάθλημα της Α2.

Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στη βιολογία της άθλησης. Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος προπονητικής στην καλαθοσφαίριση, με επιπλέον σπουδές στην ειδική αγωγή και κατέχει πτυχίο ως προπονήτρια διατροφής (nutrition coach).

Την σεζόν 2014-2015 ήταν προπονήτρια στις ακαδημίες του Πανιωνίου, από το 2017 έως το 2020 προπονήτρια και υπεύθυνη ακαδημιών στον Α.Ο. Παλαιού Φάληρου και από το 2018 έως το 2020 προπονήτρια στην ομάδα μπάσκετ του λυκείου της Ελληνογαλλικής, φτάνοντας στο τελικό των σχολείων Πειραιά.

Η Τόνια έρχεται να προστεθεί στο Προπονητικό Επιτελείο, τόσο της ανδρικής μας ομάδας, όσο και των ακαδημιών μας, έχοντας κατά κύριο λόγο την ευθύνη των παιδιών της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Τόνια σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των Λύκων και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!