Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στο προπονητικό επιτελείο του Παναργειακού BC ο Λευτέρης Κοκκάλας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Λευτέρης Κοκκάλας συμφώνησε με τη Διοίκηση των Λύκων και φέτος θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο του...


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Λευτέρης Κοκκάλας συμφώνησε με τη Διοίκηση των Λύκων και φέτος θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο του Παναργειακού BC.

Ο Λευτέρης Κοκκάλας γεννήθηκε στο Ναύπλιο, είναι διπλωματούχος προπονητής και μέλος του ΣΕΠΚ.

Ο 46χρονος προπονητής θα βρεθεί πάλι στο πλάι του Χάρη Κουλουριώτη, μετά από την θητεία τους στον Οίακα Ναυπλίου, καθώς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του στο Ανδρικό και θα αναλάβει τις τύχες του παιδικού (U16) τμήματος.

Έχει κάνει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα ως παίκτης, που βρέθηκε να αγωνίζεται έως και την Β' Εθνική (Γ.Ε. Αργολίδας, Οίακας, Πήγασος Άστρους, Έσπερος Καλλιθέας, Ε.Α. Πατρών, Α.Σ. Λεωνίδιο, Κρόνος Ιωαννίνων, Νέο Σχολείο - Γ.Ε.Α., Κεφαλληνιακός, Αχαγιά 82, ΚΑΟΚ - Παλαίμων).

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο Ναύπλιο (Οίακας, Ναύπλιο 2010, Ασίνη), με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της Elite League, ως μέλος του προπονητικού Επιτελείο του Οίακα.

Επίσης βρέθηκε σαν προπονητής στην ομάδα των Μεθάνων και της Κορίνθου.

Λευτέρη σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των Λύκων και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!