Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τέσσερα μετάλλια για την Ελλάδα 2 Ασημένια και 2 Χάλκινα (εικόνες)

Σημαντικές επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 με τέσσερα μετάλλια εως τώρα για την Ελλάδα. «Χάλκινη» η Χριστίνα Γκέντζου στο τάε κβ...



Σημαντικές επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 με τέσσερα μετάλλια εως τώρα για την Ελλάδα.

«Χάλκινη» η Χριστίνα Γκέντζου στο τάε κβον ντο

«Χάλκινη» και η Ελένη Παπασταματοπούλου στο τάε κβον ντο

Ασημένιο μετάλλιο στα 100μ η 19χρονη Λήδα Μανθοπούλου

Ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα στην κατηγορία F32 ο Θανάσης Κωνσταντινίδης


Μία από τις καλύτερες μέρες στην ιστορία του ελληνικού Παραολυμπιακού κινήματος ήταν η χθεσινή με την ελληνική αποστολή να μετρά δύο αργυρά μετάλλια με την Λήδα Μανθοπούλου στα 100μ του στίβου και τον Θανάση Κωνσταντινίδη στην κορίνα του στίβου και ένα χάλκινο με την Ελένη Παπασταματοπούλου στο τάε κβον ντο ενώ ο Σωτήρης Γαλόγαυρος έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας σε τελικό σκοποβολής Παραολυμπιακών Αγώνων.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας είχαν εξαιρετική παρουσία με την ελληνική αποστολή στο Παρίσι να κλέβει την παράσταση και τον πρόεδρο της ΕΠΕ Γιώργο Καπελλάκη να δέχεται συγχαρητήρια από αξιωματούχους της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής και προέδρους άλλων εθνικών Παραολυμπιακών Επιτροπών.
Να σημειωθεί ότι τα τρία από τα τέσσερα (μέχρι στιγμής) μετάλλια της Ελλάδας στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες, έχουν κατακτηθεί από αθλήτριες που η ηλικίες τους είναι 19, 21 και 22 ετών και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ΕΠΕ.