Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κύπελλο Ελλάδας: Νέα Αρτάκη - Παναργειακός 2-3 στην παράταση

  Ο Παναργειακός προκρίθηκε στην επόμενη  φάση του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας εκτός έδρας την Νέα Αρτάκη με σκορ 3-2. Τελικό αποτέλεσμα Νέα Α...

 


Ο Παναργειακός προκρίθηκε στην επόμενη  φάση του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας εκτός έδρας την Νέα Αρτάκη με σκορ 3-2.

Τελικό αποτέλεσμα Νέα Αρτάκη- Παναργειακός 2-3 στη παράταση. Ο Παναργειακός πέρασε στη Γ φάση του κυπέλλου Ελλάδας όπου την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Τρίκαλα.
Μεγάλη νίκη, μεγάλη πρόκριση όπως ήρθε αφού ο Παναργειακός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ που διαμορφώθηκε στο 27ο με γκολ του Πολίτη. Αρχικά ισοφάρισε στο 30 λεπτό με τον Βασίλη Κωστίκα με σουτ, είχε δοκάρι με φάουλ του Πρίκα στο 45ο λεπτό και προηγήθηκε με στο 49ο λεπτό με τον Χατζηδημητρίου. Είχε τετ α τετ με τον Τσιώλη στο 65ο λεπτό να κάνει το 1-3.
Η γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος και στάθηκαν τυχεροί αφού στο 100ο λεπτό ισοφάρισαν σε 2-2 και πήγαν το παιχνίδι στη παράταση.
Εκεί η Αρτάκη έμεινε με 9 παίκτες στο 108ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα στο 110 λεπτό, ο Πρίκας με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3 στέλνοντας τον Παναργειακό στη Γ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.