Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συγκέντρωση στη Νέα Κίο | Η κοινωνία «βράζει» και απαιτεί λύση τώρα στα προβλήματα που δημιουργούν οι Ρομά (εικόνες-βίντεο)

Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση στην Νέα Κίο μετά από  κάλεσμα που απεύθυνε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιά...


Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση στην Νέα Κίο μετά από  κάλεσμα που απεύθυνε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος.

Το κάλεσμα του δημάρχου για συζήτηση και ανεύρεση λύσεων προκάλεσαν οι ολονύχτιοι πυροβολισμοί που προηγήθηκαν στο καταυλισμό των Ρομά τα δύο προηγούμενα βράδια.

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου συμμετείχαν ενεργά στη συγκέντρωση, εκφράζοντας την αγωνία τους, την αγανάκτησή τους, περιγράφοντας το φόβο με τον οποίο ζουν χρόνια τώρα και απαιτώντας άμεσες λύσεις. 

Παρόντες ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας Κωνσταντίνος Λαθούρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Μερμίγκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Νέα Κίου.

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος