Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νέος πρόεδρος στον Πανναυπλιακό - Ηρακλή ο Παύλος Σιέρρος (εικόνες - βίντεο)

  Με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού -Ηρακλή την Τετάρτη 3...

 



Με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού -Ηρακλή την Τετάρτη 31/07 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Παρόντες στη Γενική Συνέλευση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο Κων/νος Μάκαρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και υγείας Αθανάσιος Πανουτσόπουλος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο: Παύλος Σιέρρος Σγουρός Εμμανουήλ, Καραγιάννη Κωνσταντίνα, Πλιάκα Ελένη, Δημητριάδης Στυλιανός, Λιακόπουλος Βασίλειος, Μπραντίτσα Καλλιόπη.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τη συμμετοχή του κόσμου στη συνέλευση και ευχήθηκε η ομάδα με τη βοήθεια όλων να πετύχει στην πορεία της στη Γ΄ Εθνική.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης ευχαρίστησε την προηγούμενη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του Πανναυπλιακού και τόνισε πως του δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα να παίξει στη Γ΄Εθνική και το έκανε με χαρά. Κάλεσε όλους να αφήσουν έξω τα πολιτικά και να στηρίξουν τον Πανναυπλιακό και το νέο πρόεδρο Παύλο Σιέρρο. 

Πανναυπλιακός - Ηρακλής


Αγαπητοί φίλοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την έκτακτη γενική συνέλευση του Πανναυπλιακού - Ηρακλή, που διεξήχθει την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και η ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Νέος πρόεδρος εκλέγεται ο Παύλος Σιέρρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι: Σγουρός Εμμανουήλ, Καραγιάννη Κωνσταντίνα, Πλιάκα Ελένη, Δημητριάδης Στυλιανός, Λιακόπουλος Βασίλειος, Μπραντίτσα Καλλιόπη, Αναπληρωματικά μέλη εκλέγονται οι: Θεοδώρου Αλεξάνδρα Πίκουλης Λεωνίδας
 Σημειωτέων, οι Θεοδώρου Αλεξάνδρα, Μπραντίτσα Καλλιόπη και Πίκουλης Λεωνίδας ισοψηφήσαν και κατόπιν κλήρωσης εκλέγεται η κυρία Θεοδώρου. 
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι: Καραμάνος Γεώργιος Μιχαηλίδης Σωκράτης Πανόπουλος Ευάγγελος
 Κύριες και Κύριοι, ο Πανναυπλιακός για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. 
Πάμε όλοι μαζί!!