Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κακοκαιρία : Ήχησε το 112 στην Αργολίδα

    Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Αργολίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8), που αφορά όλη την Πελοπόννησο προειδοποιώντας για τ...

 

 

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Αργολίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8), που αφορά όλη την Πελοπόννησο προειδοποιώντας για την κακοκαιρία.

Το μήνυμα που απεστάλη, από την Πολιτική Προστασία, έγραφε τα εξής: «Στην Πελοπόννησο από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας κατά τη διάρκεια των φαινομένων».

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για την Πελοπόννησο:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στην Εύβοια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά στο νότιο Ιόνιο και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι ισχυρά στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Ήπειρο. Βελτίωση, πλην το νότιο Ιόνιο, τις βραδινές ώρες.
'Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.