Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δράση του ΕΕΣ Άργους στο ΚΑΠΗ: Ενημέρωση και πρόληψη από τις υψηλές θερμοκρασίες

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Α.Π.Η Δήμου Άργους – Μυκηνών πραγματοποιήθηκε δράση έγκαιρης ευαισθητοποί...

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Α.Π.Η Δήμου Άργους – Μυκηνών πραγματοποιήθηκε δράση έγκαιρης ευαισθητοποίησης , ενημέρωσης και πρόληψης από τις υψηλές θερμοκρασίες σε συνεργασία της Συντονιστικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων ,τον Δήμο Άργους - Μυκηνών και το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους.

Σκοπός της εν λόγω δράσης αποτέλεσε η ενημέρωση των ατόμων της τρίτης ηλικίας – ωφελούμενων του ΚΑΠΗ για τα καλοκαιρινά ατυχήματα ( σε ύπαιθρο και θάλασσα) καθώς και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην δημόσια υγεία και οδηγίες αντιμετώπισης αυτών.

Ομιλήτρια ήταν η Νοσηλεύτρια -Προϊσταμένη Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. κα Μαρία Σταματοπούλου με θέμα «Καλοκαιρινά ατυχήματα– Μέτρα Πρόληψης και Αντιμετώπισης υψηλών θερμοκρασιών».

Απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που εκφράστηκαν και στο τέλος δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες τους για την εξαιρετική και πληρέστατη παρουσίαση.

Το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμά τους φορείς διοργάνωσης για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στην δράση παραβρέθηκαν στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων, η Κοινωνική Λειτουργός του Κ.Α.Π.Η Άργους- Μυκηνών, εθελοντές του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Άργους καθώς και στελέχη της Συντονιστικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης. Ανταλλάξαμε ευχές για ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι!