Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γ. Γαβρήλος: Να αποσυρθεί η ΚΥΑ που ζητά πίσω τα χρήματα της επιδότησης ρεύματος από τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους αγρότες

Συντασσόμενος στο πλευρό των επιχειρηματιών και αγροτών του Νομού που βρέθηκαν να πρέπει να επιστρέψουν υπέρογκα ποσά στους παρόχους ενέργει...


Συντασσόμενος στο πλευρό των επιχειρηματιών και αγροτών του Νομού που βρέθηκαν να πρέπει να επιστρέψουν υπέρογκα ποσά στους παρόχους ενέργειας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σχετικά με την απαράδεκτη μεθόδευση της Κυβέρνησης στο θέμα των επιδοτήσεων του ρεύματος.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Γαβρήλος, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ πρώτος, από τον Φεβρουάριο κιόλας του 2024, είχε θέσει το ζήτημα της απάτης που επιφύλασσε η Κυβέρνηση προς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και αγρότες, αφού ενώ δεν είχε εξασφαλίσει την απαραίτητη έγκριση από την ευρωπαϊκή επιτροπή Ανταγωνισμού, παρουσιαζόταν στο εσωτερικό της χώρας ως Μεσσίας που προστάτευε δήθεν τον παραγωγικό κόσμο από το ράλι ανατιμήσεων του ρεύματος.

Και δεν φτάνει αυτή η κοροϊδία, πριν λίγες μέρες, με την αποκάλυψη ότι ενώ το κυβερνητικό επιτελείο ήξερε ακόμη και πριν τις ευρωεκλογές, πως τα χρήματα αυτά πρέπει να ζητηθούν πίσω αλλά περίμενε πρώτα να κλείσουν οι κάλπες και μετά να βγάλει την αντίστοιχη ΚΥΑ με την οποία οι μικρομεσαίοι και αγρότες καλούνται να επιστρέψουν πολλά εκατομμύρια ευρώ, φάνηκε το μέγεθος της υποτίμησης της ΝΔ προς την κοινωνία και του κόσμου της καθημερινής οικονομίας.

Ο βουλευτής Αργολίδας, μέσω της Αναφοράς του, που βασίζεται σε σχετική επιστολή του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους για το ίδιο θέμα, ζητά να αποσυρθεί η ΚΥΑ του εμπαιγμού και της ντροπής και άμεσα η Κυβέρνηση να βρει λύση, στο αδιέξοδο που η ίδια προκάλεσε και που τώρα θέλει να το μετακυλήσει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους αγρότες, διακινδυνεύοντας για μια ακόμη φορά την βιωσιμότητά τους.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έμαθε τίποτα από τα πρόσφατα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο της επικοινωνιακής διαχείρισης χωρίς ουσία και του στραγγαλισμού των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και των αγροτών. Τα ψέματα όμως έχουν κοντά ποδάρια και ο ελληνικός λαός, πια, έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτή την Κυβέρνηση της απάτης και του τσαρλατανισμού.