Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νέα Επίδαυρος: «Μαγικές Πολιτείες» Ιστόρηση Παραμυθιών

«Μαγικές Πολιτείες» Ιστόρηση Παραμυθιών Νέα Επίδαυρος, Θέατρο Μουσείου Εθνοσυνέλευσης Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, Ωρα 20:30 Κάποτε οι ιστορίες ...


«Μαγικές Πολιτείες»

Ιστόρηση Παραμυθιών


Νέα Επίδαυρος, Θέατρο Μουσείου Εθνοσυνέλευσης

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, Ωρα 20:30



Κάποτε οι ιστορίες συνομιλούν με μουσικές, κάποτε οι ηρωΐδες και οι ήρωες ακροβατούν πάνω σε νότες σαν πρόσφυγες του χρόνου, κάποτε η σκιά των τόπων σαν την Πιάδα σκεπάζει την άυλη κληρονομιά μας. Τότε είναι που αντιλαμβάνεται η ψυχή μας την ανάγκη της για φανταστικά ταξίδια. Εμπνευστές και δημιουργοί ενός τέτοιου ταξιδιού είναι ο ιστορητής Γιώργος Ευγενικός μαζί με τη μουσικό Θάλεια Θωμοπούλου.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Πιάδα» σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς προσκαλούν μικρούς και μεγάλους τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 20:30, στη Νέα Επίδαυρο, στο Θέατρο του Μουσείου της Εθνοσυνέλευσης να ξεδιπλώσουν το κουβάρι με τα παραμύθια, να γνωρίσουν ηρωίδες και ήρωες που δοκιμάζονται, αλλάζουν κι αποκτούν σοφία μέσα από περιπέτειες που συναρπάζουν και γοητεύουν! Έρχονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο και το ανατρέπουν, μπλέκονται σε αστείες περιπέτειες και ταξιδεύουν σε «Μαγικές πολιτείες», μέρη αλλοτινά και μαγικά.


- Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 105 ετών

- Είσοδος Ελεύθερη