Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Αργολίδας : Συγχαρητήρια στον Βασίλη Σιδέρη για την εκλογή του στην ΕΠΟ

     Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας συγχαίρει τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας κ. Σιδέρη Βασίλειο, για την ...

 

 

 Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας συγχαίρει τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας κ. Σιδέρη Βασίλειο, για την εκλογή του στη νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Για πρώτη φορά το Ποδόσφαιρο της Αργολίδας θα έχει εκπρόσωπο στα κέντρα αποφάσεων, και αυτό σίγουρα είναι αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς του Προέδρου, όσο και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας, όλα αυτά τα χρόνια που έχει διατελέσει ως Πρόεδρος.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, και να μπορέσει με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις αξίες του, να συμβάλει και ο ίδιος σε ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο περιβάλλον. Ταυτόχρονα αντιλαμβανόμαστε και την επιπλέον ευθύνη που μεταφέρετε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Αργολικού ποδοσφαίρου, όπως και της Διαιτησίας, για την ομαλή και αξιόπιστη ολοκλήρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Νομού μας, που για εμάς ήταν και θα παραμείνει πρωταρχικός μας στόχος.

Εκ της Επιτροπής Διαιτησίας
-ο-
Πρόεδρος

Χαρίλαος Νενεκούμης