Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στον Εισαγγελέα το ζευγάρι που συνελήφθη για τον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

  Στον Εισαγγελέα της Τρίπολης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουλίου ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του, οι οποίοι κατηγορούνται...

 


Στον Εισαγγελέα της Τρίπολης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουλίου ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό 64χρονου την Κυριακή 21 Ιουλίου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το περιστατικό έγινε μετά από γλέντι σε κοινωνική εκδήλωση. Όπως προκύπτει από την ανάκριση, μετά την κοινωνική εκδήλωση οι συμμετέχοντες συνέχισαν το γλέντι σε παρακείμενο καταστήματα και εκεί οι δύο συλληφθέντες δέχθηκαν λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο. Αποτέλεσμα της συμπλοκής τους ήταν ο θάνατος του άτυχου άνδρα.

------------------------------------------------------

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (21.7.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός, φέροντας  ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας.