Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παρουσίαση του βιβλίου “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ – Βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο” στο Ναύπλιο

  Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας Ανακοίνωση Ο σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας καλεί τα μέλη του, τους φίλους του συλλόγου, καθώς και όλους τους Αργ...

 


Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας

Ανακοίνωση

Ο σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας καλεί τα μέλη του, τους φίλους του συλλόγου, καθώς και όλους τους Αργολιδείς να τιμήσουν με την παρουσία τους την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Θανάση Κάππου που είναι αφιερωμένο στη ζωή και τη δράση του αλησμόνητου Θεσσαλού τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου.

 Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιούνη 2024 και ώρα 8 μ. μ. στο Βουλευτικό Ναυπλίου. Θα προβληθεί ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Μητροπάνο. 

Θα μιλήσουν ο συγγραφέας του βιβλίου, Θανάσης Κάππος και ο στενός φίλος του Μητροπάνου, Βασίλης Κωνσταντίνου, παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας. 

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια του αξέχαστου Μητροπάνου οι μουσικοί Κώστας Πασπαλιάρης, Σπύρος Νενεκούμης και Θανάσης Καρανάσιος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει  ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός. 

Είσοδος ελεύθερη.

 Σας περιμένουμε όλες και όλους. Με τιμή. 

Το Δ. Σ. του συλλόγου Θεσσαλών Αργολίδας.