Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΠάμεΜαζί: Το ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

  Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2024 (26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα #Πάμε μαζί, γ...

 


Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2024 (26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα #Πάμε μαζί, για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, #ΠάμεΜαζί για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών.

#ΠάμεΜαζί για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς!

ΝΑΥΠΛΙΟ | ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

26/6/2024, 19.00-21.00: Ιστορικός περίπατος στην παλαιά πόλη του Ναυπλίου. Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου προσκαλούν φορείς, συλλόγους, φίλους και το ευρύ κοινό σε έναν περίπατο, όπου θα μοιραστούμε σκέψεις, εμπειρίες, συναισθήματα σε σύνδεση πάντα με τον τόπο που βρισκόμαστε και την ιστορία του.

28/6/2024, 18.00-21.00 και 29/6/2024, 10.00-14.00: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, Άργος. Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου θα συμμετάσχουν στη διημερίδα του Ψυχιατρικού Τμήματος της Νοσηλευτικής  Μονάδας του Γ.Ν. Αργολίδας με θέμα την ψυχική υγεία.