Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γιάννης Μαλτέζος: Ο πρώην κρίθηκε για το έργο του, όπως και οι συνεργάτες του

  Είδε και απόειδε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δημήτρης Καμπόσος και πέταξε από πάνω του το μανδύα (ή μήπως τη ρόμπα) της Φρυκ...

 

Είδε και απόειδε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δημήτρης Καμπόσος και πέταξε από πάνω του το μανδύα (ή μήπως τη ρόμπα) της Φρυκτωρίας και αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει ο ίδιος. 
 Και τι είπε;
Ότι δήθεν ο Δήμαρχος καθαίρεσε την κα Αργυροπούλου και στη θέση της έβαλε έναν δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος δεν του φαίνεται και πολύ περιωπής. “Κλασικός” Καμπόσος με αυτές τις δημοκρατικές θέσεις (!), που μας έχει συνηθίσει άλλωστε.
Στην παράταξη του πρώην βλέπετε, υπήρχε μια ομάδα στενή και σκληρή, που μοίραζε τις θέσεις και τα πάντα μεταξύ τους και τους ξενίζει που στην νυν δημοτική αρχή και οι 21 δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ρόλο και λόγο στην άσκηση της εξουσίας.
Τι ακριβώς αναπολεί ο πρώην ;
-Που δεν πετάμε τα κλαδέματα και τα μπάζα στα Γκριμάρια τις νύχτες, για τα οποία έχει ήδη μηνυθεί και ο ίδιος αλλά και ο αιώνιος, πολιτικός επαγγελματίας αντιδήμαρχος καθαριότητας του , Χρήστος Πετσέλης ;
-Που παρά την έλλειψη προϋπολογισμού έχουμε ήδη προβεί σε τοποθέτηση οικίσκων ανακύκλωσης, σε συμβάσεις για ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων, τηγανέλαιων και άλλων.
Πόσο πολιτικά άναδρο ακούγεται να μιλά προσβλητικά για μία αντιδήμαρχο, η οποία βοήθησε μέσα σε λίγους μήνες να γίνει γνωστή η λέξη “ανακύκλωση” στο Δήμο Άργους Μυκηνών.
Η κα Αργυροπούλου λοιπόν, η αντιδήμαρχος αναπληρώτρια Δημάρχου , επέτυχε απολύτως στα καθήκοντα της, δικαιώνοντας την επιλογή του Δημάρχου. Συνεργάτης της στα καθήκοντα αυτά ήταν εξ αρχής ο Γιώργος Δημάκης, αρμόδιος για όλο το στόλο των οχημάτων του Δήμου.
Η κα Αργυροπούλου θέλησε σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο να ασχοληθεί απερίσπαστη με τα καθήκοντα της ανακύκλωσης, του σχεδιασμού νέων ρευμάτων ανακύκλωσης, της προστασίας περιβάλλοντος και της εποπτείας των καθαριστριών σχολικών μονάδων, τα οποία γνωρίζει πλέον σε βάθος και τα οποία τα τελευταία 13 χρόνια κανείς δεν είχε αγγίξει από έλλειψη γνώσεων και ενδιαφέροντος.
Ο πρώην κρίθηκε για το έργο του, όπως και οι συνεργάτες του.
Πολλά λέγονται για την επιμονή του να παραμένει στη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευση, άλλωστε εάν δεν παρέμενε δεν θα απολάμβανε σήμερα τον παχυλό μισθό του, ως αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ… 
 
  Στην πολιτική όμως “Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή” σύμφωνα με τον Νίτσε.
 
Εάν είσαι πολιτικός..
 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ