Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Φαράντος: Το σχέδιο για το δεύτερο εξάμηνο του 2024 από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη

  Η ευθύνη για την ακρίβεια, την άδικη φορολογία, την αλαζονεία που έχει κατακλύσει τη χώρα, αναδείχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με τον Πρ...

 




Η ευθύνη για την ακρίβεια, την άδικη φορολογία, την αλαζονεία που έχει κατακλύσει τη χώρα, αναδείχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη, το ξεκάθαρο σχέδιο για το δεύτερο μισό του 2024, που θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικό κόμμα, συνοψίζεται στα εξής:
1) Οικονομική Εξυγίανση: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ δάνειο από τράπεζα και τα «δανεικά και αγύριστα» ανήκουν σε άλλους χώρους.
2) Καταστατικό Συνέδριο: Θα φτιάξουμε ένα από τα πιο σύγχρονα κόμματα στην Ευρώπη. Με αμεσοδημοκρατία, ψηφιοποίηση και αξιοκρατία. Μεγαλύτερη δύναμη στη βάση, μικρότερα και ευέλικτα όργανα.
3) Κυβερνητικό Πρόγραμμα: Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα και θα αγγίξουμε όλα τα θέματα, από τα προνόμια των βουλευτών μέχρι τον τρόπο λειτουργίας της δικαστικής εξουσίας στην Ελλάδα και από την αναγκαστική στρατιωτική θητεία μέχρι τη διάκριση ρόλων κράτους - εκκλησίας.
4) «Σκιώδης» Κυβέρνηση: θα παρουσιαστεί το τέλος του χρόνου, η οποία θα επιβλέπει τη δημιουργία του προγράμματος - νομοσχεδίων και θα είναι η πρώτη γραμμή της αντιπολίτευσής μας. Για να δώσουμε πρόσωπο σε αυτό που ονομάζουμε «νέος ΣΥΡΙΖΑ» και «σύγχρονη Αριστερά».
5) Μητρώο Στελεχών: δυνατότητα σε νέο κόσμο να προσφέρει και να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα ώστε να πετύχει στα μελλοντικά μας ψηφοδέλτια απέναντι στον συντηρητισμό της δεξιάς και θα δημιουργήσουμε και μητρώο για όσους δεν επιθυμούν αιρετή θέση αλλά θα ήθελαν να στελεχώσουν την κυβερνητική δομή την επόμενη μέρα της νίκης μας, να προσφέρουν στη χώρα μας.
6) Ακτιβισμός: Δράσεις για το περιβάλλον. Για τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Για τη ζωοφιλία. Για την ισότητα παντού. Αντιπολεμικές δράσεις για την Παλαιστίνη.
Είμαστε πολλοί εναντίον λίγων.
Στηρίξτε μας να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτό που μοιάζει προδιαγεγραμμένο αλλά δεν είναι.
Στηρίξτε μας να μπορέσουμε να φτιάξουμε μαζί σας μια Ελλάδα στην οποία οι πολίτες της θα νιώθουν περηφάνια και αξιοπρέπεια.
Επιτέλους, κάτι πάει να αλλάξει.


Γεώργιος Ι. Φαράντος
μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας
μέλος Περιφερειακής Παράταξης Πρώτα η Πελοπόννησος