Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Οι υπ. ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος και Μυρτώ Σαμαρά στην Αργολίδα (εικόνες)

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος και Μυρτώ Σαμαρά - Οικονόμου πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αργολ...



Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος και Μυρτώ Σαμαρά - Οικονόμου πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αργολίδα την Παρασκευή 24 Μαΐου στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη, όπου συζήτησαν για την ανάδειξη της περιοχής και πως τα ευρωπαϊκά προγράμματα μπορούν να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση καθώς και για την ενίσχυση τόσο του τουρισμού όσο και του πρωτογενή τομέα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Ορφανό συζητώντας για τις τοπικές ανάγκες και προκλήσεις και για τη διαμόρφωση πολιτικών που θα ωφελήσουν τους πολίτες σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 


Οι  υποψήφιοι ευρωβουλευτές δεν παρέλειψαν να συναντήσουν και τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλο και τοπικούς συλλόγους και φορείς. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το πώς οι πολιτικές της ΕΕ μπορούν να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Πως ευκαιρίες για ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης μπορούν να αξιοποιηθούν από τοπικούς επιχειρηματίες, τις ανάγκες για βελτίωση των υποδομών και προώθηση της καινοτομίας στην περιοχή καθώς και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της απασχόλησης και της εκπαίδευσης των νέων.


Σπυρόπουλος και Σαμαρά πραγματοποίησαν και δύο συναντήσεις με στελέχη και φίλους σε Άργος και Ναύπλιο όπου το παρόν έδωσε ο Βουλευτής Ανδρέας Πουλάς, καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.