Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ναύπλιο (εικόνες-βίντεο)

   Με κόσμο και αισιοδοξία για ένα ανετρεπτικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, πραγματοποιήθηκε η  προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ναύπλ...

 


 Με κόσμο και αισιοδοξία για ένα ανετρεπτικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, πραγματοποιήθηκε η  προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ναύπλιο, με ομιλητές τη Βούλα Κεχαγιά, Εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος, το Νίκο Παππά, βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών και Τομεάρχη Οικονομίας  και το Γιώργο Γαβρήλο βουλευτή Αργολίδας και Τομεάρχης Εργασίας.

Οι ομιλητές τόνισαν πως:

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ανεξαρτήτως ηλικίας.

 Έχει τεκμηριωμένες και απολύτως κοστολογημένες προτάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα επαναφέρουν στο προσκήνιο την προσδοκία τους για μία καλύτερη ζωή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπόσχεται στον πολίτη μία καλύτερη ζωή. Καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια. Με ίσες δυνατότητες για όλους και όχι μόνο για τους λίγους και εκλεκτούς της παρέας του κ. Μητσοτάκη.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κοιτάει τους πολίτες στα μάτια και τους υπόσχεται ότι εργάζεται για τα δικά τους συμφέροντα. Χωρίς ψέματα και «εισαγόμενες δικαιολογίες» για όλα. 

Για κοινωνική δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες. Μακριά από την αλαζονεία, την τοξικότητα, τον λαϊκισμό της σημερινής κυβέρνησης που δεν νοιάζεται για τον πολίτη, που μάς έχει κουράσει όλους με την υποκρισία της και τα επικοινωνιακά της τερτίπια.

 Που μάς επιβαρύνει με 400.000 ευρώ- πλέον των 500 εκατομμυρίων που χρωστά στις τράπεζες- από το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για την παράδοση των emails με προσωπικά δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού στη ΝΔ και ζητάει και τα ρέστα.

 Που συγκαλύπτει με αναλγησία το έγκλημα των Τεμπών. 

Που κινδυνολογεί ασύστολα εκβιάζοντας την ψήφο των πολιτών με τη δήθεν σταθερότητα που υπόσχεται.

 Η ΝΔ μάς πάει σταθερά πίσω και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον και το μπροστά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η Βούλα Κεχαγιά, ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Γαβρήλος.

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος