Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Σημαντική εκτός έδρας νίκη (2-3) στο γήπεδο του Γαλατά επί του Τροιζηνιακου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος

 Σημαντική εκτος έδρας νίκη για την ομάδα μας στο γηπεδο του Γαλατα απεναντι στην ομάδα του Τροιζηνιακου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλή...


 Σημαντική εκτος έδρας νίκη για την ομάδα μας στο γηπεδο του Γαλατα απεναντι στην ομάδα του Τροιζηνιακου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 2-3.

Δίκαιη επικράτηση επι ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου ο οποίος προσπαθούσε να αντιπαρέλθει στην ποιότητα της ομάδας μας με πολύ δυνατα μαρκαρίσματα στο όριο πολλές φορές του αντιαθλητικού παιχνιδιού.

Τα γκολ του αγώνα για την ομάδα μας πέτυχαν…

⚽️35’ απο εύστοχη εκτελεση πέναλτι απο τον Α. Σουχλα καθώς η μπαλα είχε βρει σε χέρι αμυντικού ισοφάρισε σε 1-1

⚽️66’ απο μπαλιά του Π.Καπλατζη στα αριστερά στο Σ.Χαιμανη αυτός προχωρησε μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ εκανε το 1-2

⚽️75’ απο τρομερό σουτ εξω απο την περιοχή και αριστερά απο τον Π. Καπλατζη έκανε το 1-3

Για τον Τροιζηνιακο σκόραραν οι Μπατζαβαλης στο 21’ και Σταματέλος στο 80’ μετα αμφισβητούμενη υπόδειξη πέναλτι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η υπόδειξη απο τον Β’ βοηθό (!)έπαναληψης της εκτέλεσης του πέναλτι και αφού ο τερματοφυλακας της ομάδας μας το είχε αποκρούσει!!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Β.Μπουκουρης)

Δαναμιδης,Λερμας,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ(46’ Οψιμουλης Α)Τριμπονιας,Οψιμουλης Ι,Σουχλας(88’Παπαθανασιου)Διαμαντης,Γκιατης,Θωμας(56’Καπλατζης Π. 88’ Σαραντάκος)Χαιμανης(67’Δρουγκας).

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Βερβενιωτης)

Αντωνοπουλος,Μπατζαβαλης,Καρνεζης(88’Βουρτσας)Βασιλερης,Ναλμπαντίδης,Κορδαλης(46’’Okeljan)Ρούσσος,Σταματελλος,Σαμπανης Ε(60’ Γκιατα)Μικρός(65’Πολλαλης)Σαμπάνης Δ.

Διαιτητες:Μαυροκορδοπουλος,Μακρης,Τούμπας.

Πολλα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστες μας.

Συνεχίζουμε ταπεινα!! 

https://www.facebook.com/