Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Για το Κύπελο της ΕΠΣ Αργολίδας την Τετάρτη (15/11) η ΑΕ Ερμιονίδας αγωνίζεται στο γήπεδο των Διδύμων με τον τοπικό Ποσειδώνα

  Στη μάχη του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας ρίχνεται την Τετάρτη (15/11) η ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Διδύμων  με τον το...


 Στη μάχη του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας ρίχνεται την Τετάρτη (15/11) η ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Διδύμων με τον τοπικό Ποσειδώνα για την 1η φάση του 1ου ομίλου της διοργάνωσης. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα νοκ-άουτ και θα ξεκινήσει στις 14:30.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε την Τρίτη (14/11) με προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης. O Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες να είναι προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει καταρτιστεί, να παίξουν με βάση τις δυνατότητές τους από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην α’ κατηγορία του νομού και έτσι να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ακολουθεί πολύ σημαντικός αγώνας για το πρωτάθλημα, εντός έδρας, την Κυριακή (19/11). 

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Πονηρός, Λαλόρ και Καράι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουν θεραπευτική αγωγή. Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες θα βρεθούν στο γήπεδο των Διδύμων, και εκεί ο προπονητής μας θα ανακοινώσει την αποστολή για το συγκεκριμένο ματς.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο σύλλογός μας θα παίξει, εντός έδρας, απέναντι στον Τροιζηνιακό (νίκησε 3-0 τον Ποσειδώνα Πόρου στο γήπεδο του Γαλατά), στο πλαίσιο της β’ φάσης του 1ου ομίλου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Μακρή Ν. και Τσάμη Μ.