Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κορακιανίτη Κολύβα, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κορακιανίτη Κολύβα,  ο...


 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κορακιανίτη Κολύβα, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, παίζει σε όλη τη συγκεκριμένη πλευρά, και προέρχεται από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Ο Στέφανος Κορακιανίτης Κολύβας γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2000 στο Μόντρεαλ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Λέικσορ του Κεμπέκ, ομάδα που έμεινε από το 2012 έως και το 2014, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα τμήματα Κ14 και Κ16. Το 2013 επιλέχθηκε, μάλιστα, στην ομάδα του Κεμπέκ.

Το 2015 άνοιξε για τον 22χρονο παίκτη η πόρτα του Πανιωνίου, καθώς έγινε μέλος των ακαδημιών των «κυανέρυθρων». Αγωνίστηκε στην ομάδα Κ16, ενώ το 2016 πήρε μέρος στο πρωτάθλημα Super League U16. Το 2018 πήγε δανεικός από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης στον Κεραυνό Γλυφάδας.

Την περίοδο 2018-19 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Ερέτριας, παίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Εύβοιας.

Την επόμενη σεζόν (2019-20) εντάχθηκε στον Πανθηραϊκό και αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας στη Γ’ Εθνική, ενώ έπαιξε και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Στέφανος Κορακιανίτης Κολύβας συνέχισε στη Γ’ Εθνική την αγωνιστική περίοδο 2020-21 για λογαριασμό του ΑΟ Καραβά. Στη συνέχεια, επέστρεψε στον Καναδά, καθώς φόρεσε τη φανέλα της CS Μοντ Ρουαγιάλ Ούτρεμοντ, παίζοντας ποδόσφαιρο σάλας και κατέκτησε τη λίγκα PLSQ (2021-22) και το πρωτάθλημα της χώρας (2022-23).

Πριν από έναν χρόνο ήρθε ξανά στην Ελλάδα και έγινε μέλος του Αστέρα Πετριτή, παίζοντας στη Γ’ Εθνική, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Super Cup της ΕΠΣ Κέρκυρας Τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, συνεχίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στο τέλος της σεζόν κατέκτησε με την τελευταία του ομάδα το Κύπελλο της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ο Στέφανος Κορακιανίτης Κολύβας υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα πρόκληση της καριέρας του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου και τα μέλη του προπονητικού τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Όλοι με καλωσόρισαν στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι φέτος ακόμα πιο δυνατό, και οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, ώστε να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ξέρουμε τις δυσκολίες της κατηγορίας, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να προσφέρω στην ομάδα αυτά που θέλει, σε συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και βάσει όσων θέλει το προπονητικό τιμ. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Στέφανε Κορακιανίτη Κολύβα, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!