Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τόλης Κοΐνης: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ

 ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ Αυτά που συμβαίνουν, θυμίζουν κινηματογραφική ταινία β΄ διαλογής. Ο αρχηγός ενός κόμματος εκ...

 ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ

Αυτά που συμβαίνουν, θυμίζουν κινηματογραφική ταινία β΄ διαλογής.

Ο αρχηγός ενός κόμματος εκμυστηρεύεται σε έναν φίλο του τηλεφωνικά την πρόθεσή του να μην συνεργαστεί μετεκλογικά με τον Μητσοτάκη. Ο πρώτος που το μαθαίνει είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης και αναβάλλει τον χρόνο διενέργειας των επόμενων εκλογών!!!!

Μετά από λίγες ημέρες η αρμόδια υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου, ανακαλύπτει ότι στο κινητό εν ενεργεία Ευρωβουλευτή και αρχηγού κόμματος έχει εγκατασταθεί μηχανισμός υποκλοπής.

Η εταιρία που αναπτύσσει το λογισμικό υποκλοπής έχει επιχειρηματική συνεργασία με τον «γενικό Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου» και ανιψιό (ίσως, γιατί εκεί τα πράγματα είναι μπερδεμένα) του Πρωθυπουργού. Αναγκάζεται να παραιτηθεί!!!!

Παραιτείται και ο επικεφαλής της ΕΥΠ, που λογοδοτούσε προσωπικά στον Πρωθυπουργό. Γιατί ανακαλύφθηκε η παράνομη υποκλοπή και όχι γιατί γινόταν υποκλοπή

.ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Κι όμως εδώ είναι Ελλάδα και το φιλότιμο έχει χαθεί. Αντί για παραίτηση, ο πρωθυπουργός πήγε για… μπάνιο!!! Και έβαλε τους παρακρατικούς μηχανισμούς να σπιλώσουν τους αντιπάλους τους: α) Πρώτα διέδωσαν ότι η υποκλοπή έγινε με εισαγγελική εντολή, γιατί ο Ανδρουλάκης είχε ύποπτη σύνδεση με την …Κίνα και αυτό το είχαν ζητήσει η Ουκρανία και η Αρμενία!!!!!. Β) Μετά από τις διαψεύσεις για το προηγούμενο, άρχισαν οι εκβιασμοί του στυλ «δεν θέλετε να μάθετε, τι ακούσαμε»

.Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταφέρει να φέρει την Ελλάδα, σε χειρότερο καθεστώς και από το Πουέρτο Ρίκο. Δεν είμαστε ούτε καν αποικία … προσαρτημένο έδαφος έχουμε γίνει… Ό,τι υπαγορεύει η Αμερική, στα ευρωπαϊκά κατοικίδια, που το παίζουν Ε.Ε., η Ελλάδα τρέχει πρώτη να το κάνει. 

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η οικονομική καταστροφή… Ο πληθωρισμός έχει σκαρφαλώσει στο 10% και οι αποδοχές των εργαζομένων έχουν παραμείνει στάσιμες… Με απλά λόγια ο κόσμος νοιώθει την φτώχεια. 

Η μόνη οικογένεια στην Ελλάδα, που δεν νοιώθει την φτώχεια είναι το Μητσοτακέικο. Για αυτό θέλει να παραμείνει στην εξουσία. Ενώ επέρχεται η καταστροφή, αυτούς τους νοιάζει το δικό τους οικονομικό συμφέρον. Σκηνικό από τελευταίες ημέρες της Πομπηίας. 

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ … ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3158536417719280&id=100006888584919